CSM Târgu Jiu, lider al Seriei I din Campionatul Național

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu este liderul incontestabil al Seriei I din Campionatul Național. Într-un meci din cadrul etapei a 4-a, disputat în weekend, CSM Târgu Jiu, liderul seriei, s-a impus categoric, scor 34-19, în deplasare, pe terenul echipei de pe locul 2, CSS Craiova.

Juniorii pregătiți de antrenorul Vali Popescu au făcut o primă repriză perfectă. Atât atacul, dar mai ales apărarea au funcționat la cote maxime. La pauză, gorjenii aveau +15 pe tabelă, scor 19-4! Și repriza secundă a curs într-o singură direcție, cu handbaliștii lui Vali Popescu la cârma jocului. S-a terminat 34-19 și CSM Târgu Jiu este singura echipă neînvinsă și cu punctaj maxim, după cum a informat csmtargujiu.ro în cronica acestui ultim joc.

”Sunt foarte bucuros de jocul pe care l-am făcut, ne-am aparat foarte bine și am reușit să dăm goluri multe pe contraatac. Sunt mulțumit că se vede un progres, învață lucruri noi, pe care le pun în aplicare, dar cel mai mulțumit sunt de curajul și dezinvoltura cu care au jucat”, a declarat antrenorul grupării gorjene, Vali Popescu.

Etapa viitoare, pe 26 noiembrie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu CSU Pitești.

LOT CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Narcis Popescu 1g, Ianis Penescu 5g, Adelin Negrea, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 4g, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, David Ularu 2g, David Honcioiu 6g, Mihnea Ciobanu 2g, Vlad Butoi 1g, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran 8g. Antrenor: Valentin Popescu.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: