Cine este gorjeanul care a luat parte la organizarea Campionatului Mondial de Minifotbal!

În organizarea ediției din acest an a Campionatului Mondial de Minifotbal a fost implicat și un gorjean. David Constantinescu este fost jurnalist și arbitru de fotbal din Târgu Jiu, în prezent acesta fiind angajat al Federației Române de Minifotbal.

Plecat din Gorj de câțiva ani, David Constantinescu se implicase activ înainte de a se stabili la București, în Campionatul Județean de Minifotbal. Anterior acesta a lucrat ca jurnalist dar a fost și arbitru de fotbal în cadrul Corpului de arbitrii al AJF Gorj.

Stabilit acum în Capitală, David Constantinescu este angajat la Federației Române de Minifotbal și se ocupă de Comisia IT, presă și relații publice. Din această calitate a fost selecționat recent să facă parte din echipa care s-a ocupat de organizarea Campionatului Mondial de Fotbal care a avut loc în Emiratele Arabe Unite și unde naționala României a câștigat titlul mondial.

„O experiență fantastică, de neuitat! Să faci parte din echipa de organizare a unui Campionat Mondial e un motiv de mândrie în sine, dar ca acel Mondial să fie câștigat chiar de România, transformă totul într-o poveste de vis! Felicitări jucătorilor, staff-ului și conducerii pentru acest moment istoric în minifotbalul românesc și în sportul românesc în general, unde nu mulți pot spune că au fost sau sunt campioni ai lumii. Mulțumesc World Minifootball Federation și European Minifootball Federation pentru invitația făcută, de a fi parte din echipa de organizare și un mare mulțumesc, din inimă, colegilor mei, prietenilor mei, Nemanja Ljumovic și Mark Staines pentru munca dusă la bun sfârșit, la un nou turneu internațional”, a scris acesta pe pagina de Facebook unde a vorbit și despre realizările din anul 2023: „A fost un an, 2023, cu atât de multe bucurii și realizări, dar și cu un consum mare de timp și energie, cele mai de preț comodități pe care le avem. Privesc cu nerăbdare spre vacanța de iarnă acum, dar și cu un gând spre competițiile internaționale de anul viitor, în frunte cu Campionatul European, turneu pe care România va încerca să-l recâștige pentru prima oară din 2015 încoace”.

Galerie foto






Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: