Dragoș Militaru e convins că poate salva echipa de la retrogradare

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru a mai pus la punct anumite aspecte ale Unirii Dej în această pauză competițională din Liga 2. Tehnicianul care a dus echipa din Dej în eșalonul doi  speră la primul rezultat pozitiv după venirea sa în meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Înaintea meciului cu ACS Viitorul care se va disputa în weekend la Severin, antrenorul gorjean are și probleme de ordin medical în lotul de jucători fiind câteva absențe importante. Militaru nu a putut conta, pentru câteva zile, nici pe anumiți tineri, care au fost convocați la acțiunile naționalelor.

Chiar dacă situația nu e roz, este o provocare pentru Dragoș Militaru ceea ce se întâmplă acum la Unirea Dej, el dorind să salveze echipa de la retrogradare, să o mențină în Liga 2.

În etapa a 14-a, Unirea Dej va avea un alt meci dificil, cu ACS Viitorul, în deplasare, pe Stadionul Municipal din Severin.

”A picat bine această pauză. Până la pauză am avut două meciuri și opt-nouă antrenamente, în care mi-am făcut o mică părere despre ce avem la dispoziție. A picat bine pauza ca să mai putem câteva aspecte la punct.

La antrenament, sâmbătă, am avut doar 10 jucători însă, pentru că au fost și jucători plecați la naționale. Am avut și ceva probleme medicale și am preferat ca trei-patru jucători cu probleme să se recupereze. Avem și doi accidentați pe perioadă mai lungă, Roș și Cătinean, dar și patru juniori care au fost la under 19.

Dar, e o provocare, e mai greu decât în vară. Cumva, pentru asta merg la școală, învăț și vreau să devin un antrenor cât mai bun. Prefer să antrenez decât să stau, e o oportunitate să îmi pun ideile în practică, deși situația nu e ca în vară”, a declarat, printre altele, Dragoș Militaru la Metropola TV.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: