CSM Târgu Jiu va afla joi adversarele din grupele EHF European League

CSM Târgu Jiu este una dintre echipele românești care vor juca în grupele EHF European League. Alături de Dunărea Brăila, CSM Târgu Jiu a reușit să se califice din preliminarii, și va juca în grupe, acolo unde Gloria Bistrița a fost direct calificată.

Este pentru prima dată în acest format al competiției europene EHF European League când România are trei formații calificate în faza grupelor. Dunărea Brăila și CSM Târgu Jiu alături de Gloria Bistrița, echipă calificată direct în grupe, își vor afla adversarele din partea a doua a competiției, joi, când va fi tragerea la sorți de la Viena.

În total, sunt 16 echipe calificate în grupele celei de-a doua competiții europene, iar acestea vor fi repartizate în 4 grupe de câte 4 formații, apoi primele două vor juca în sferturile de finală, iar câștigătoarele intră în Final Four.

Meciurile din grupe se vor disputa în perioada 6 ianuarie – 18 februarie 2024.

CSM Târgu Jiu a învins HK Onnereds în ambele partide din turul trei preliminar, disputate la Târgu Jiu.

După victoria din manșa tur în Germania, scor 25-24, Dunărea Brăila a trecut și în retur de Borussia Dortmund, scor 27-22 și s-a calificat pentru a doua oară în istoria clubului, în grupele competiției.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: