Handbalistele de la CSM Târgu Jiu, în vacanță, după calificare!

După calificarea în grupele EHF European League, jucătoarele de la CSM Târgu Jiu au primit o binemeritată vacanță. Campionatul Ligii Florilor este întrerupt până la jumătatea lunii ianuarie pentru meciurile naționalei României de la Campionatul Mondial din Danemarca.

Campionatul feminin de handbal este deja în pauză competițională pentru meciurile echipei naționale de la Campionatul Mondial din Danemarca. Pentru că jocurile oficiale se vor relua la jumătatea lunii ianuarie, handbalistele de la Târgu Jiu au intrat în vacanță imediat după calificarea în grupele Cupei EHF European League. Jucătoarele vor reveni la pregătire peste aproximativ o lună, pentru a relua antrenamentele.

Selecţionerul echipei naţionale feminine de handbal a României, Florentin Pera, a convocat 20 de jucătoare pentru Trofeul Carpaţi. Turneul va avea loc în perioada 23-25 noiembrie şi va fi găzduit de „TeraPlast Arena“ din Bistriţa.

România va întâlni Elveţia pe 23 noiembrie, de la ora 17.30, apoi Portugalia pe 24 noiembrie, de la 19.30, şi va încheia Trofeul Carpaţi contra Austriei, pe 25 noiembrie, de la 17.30.

Turneul va fi o ultimă verificare înaintea participării la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie-17 decembrie). România va juca la turneul final în Grupa E, la Herning (Danemarca). Acolo va înfrunta, în ordine, selecţionata statului Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie). Plecarea spre Herning (Danemarca) se va face pe 28 noiembrie, din Cluj-Napoca.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: