O nouă extremă la CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a anunțat oficial că a parafat un nou transfer la echipa de baschet. Cameron Ayodeji Oluyitan este noua extremă a grupării gorjene, acesta fiind prezentat oficial pe site-ul clubului.

 Baschetbalistul 26 de ani și 2,02m vine din Liga Profissional, din Portugalia, acolo unde a evoluat în acest sezon pentru formația CD Povoa. Baschetbalistul american a semnat cu CSM Târgu Jiu până la finalul acestui sezon. Cameron Oluyitan nu este la prima experiență în Europa și a mai evoluat în Spania și Suedia.

Cu puțin înainte de începutul returului din sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Târgu Jiu a anunțat că a operat o modificare la nivelul lotului. Cameron Oluyitan a ajuns la Târgu Jiu și în contextul în care CSM Târgu Jiu s-a despărțit de Jason Hubbard. Hubbard a suferit o accidentare care necesită 6-8 săptămâni de repaus, iar cele două părți s-au înțeles pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. ”Vrem să-i mulțumim lui Jason Hubbard, pentru că a înțeles situația. Urmează o perioadă cu meciuri importante pentru noi și nu pe puteam permite să stăm fără un jucător străin o perioadă atât de mare”, a declarat Caludiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, pentru csmtargujiu.ro.

După plecarea lui Jason Hubbard, oficialii clubului s-au mișcat repede pe piața transferurilor și-au perfectat o înțelegere cu un baschetbalistul american Cameron Oluyitan.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: