Gilortul încheie sezonul pe teren propriu

Gilortul va încheia sezonul pe teren propriu, urmând să primească vizita liderului CSM Deva. Ultima partidă a sezonului 2022-2023 va avea loc vineri, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Formația gorjeană are șanse mari să termine campionatul pe ultima treaptă a podiumului și să egaleze a doua cea mai bună clasare din istorie, performanță obținută în sezonul 2000-2001.

„În partida cu hunedorenii, Gilortul țintește două obiective: clasarea pe podium și păstrarea invincibilității pe teren propriu”, au anunțat gorjenii.  Elevii lui Mario Găman și Boby Staicu termină competiția pe locul 3 dacă obțin minim un punct cu Deva sau dacă Viitorul Șimian nu câștigă la Filiași (variantă în care rezultatul dintre Gilortul și CSM Deva nu mai contează). „Băieții noștri își doresc, de asemenea, să încheie neînvinși pentru a rămâne singura echipă a seriei care nu a pierdut pe teren propriu”, mai spun gazdele care au un parcurs bun la meciurile de pe teren propriu.

În precedentele două partide ale sezonului disputate la Cărbunești, cele două echipe au încheiat nedecis, 1-1 în sezonul regulat și 0-0 în play-off.

Cei de la Gilortul își așteaptă suporterii să fie alături de jucători la ultima apariție oficială din acest sezon.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: