Universitatea Craiova, preferată de ministrul Lucian Bode să inaugureze noul stadion al rivalei

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, își dorește ca Dinamo să își inaugureze noul stadion cu ocazia unui meci împotriva echipei sale de suflet, Universitatea Craiova. Noul stadion din Șos. Ștefan cel Mare este abia în faza de proiect urmând să fie demarate în curând lucrările.

Ministrul Lucian Bode, a prezentat detaliile noului stadion al lui Dinamo, și a precizat că își dorește ca primul meci pe care „câinii” îl vor juca pe această arenă să se dispute împotriva celor de la Universitatea Craiova. Politicianul nu s-a ferit să admită că este un fan al formației din Bănie încă din copilărie, cu toate că este originar din Județul Sălaj.

„Ne dorim şi sperăm să fie cel mai frumos stadion din România. Arhitectul a finalizat în urmă cu doar câteva zile proiectul şi am putut să prezentăm azi pentru prima oară macheta, această proiecţie 3D. Acum suntem în linie dreaptă pentru a înainta documentele către Guvern.

Urmează apoi Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, apoi licitaţia pentru demolare pentru că ne dorim ca în luna septembrie să înceapă lucrările de demolare.

Pentru inaugurare mi-aş dori un meci cu Craiova. Eu am mai spus că din 1984 ţin cu Universitatea Craiova. Ştiu că e atipic ca în Bucureşti un ardelean să ţină cu Universitatea, dar nu mai contează”, a declarat Lucian Bode, în cadrul galei care a marcat 75 de ani de la înființarea clubului Dinamo.

Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: