CSO Turceni se îndreaptă spre un nou titlu de campioană la județ

Campionatul Județean al Ligii a 4-a Gorj se apropie de final iar echipa campioană din sezonul trecut este în continuare lider în clasament. CSO Turceni are șanse mari de a  deveni din nou campioană a Gorjului, titlu la care mai pot spera și cei de la Vulturii Fărcășești.

CSO Turceni continuă să conducă în clasamentul Ligii a 4-a Gorj, chiar dacă în ultima etapă nu a jucat. Cele două urmăritoare  de pe podium, Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari, au înregistrat victorii în etapa a 24-a dar au rămas tot în urma liderului care mai are nevoie de o victorie pentru a lua un nou titlu.

Vulturii Fărcășești se află pe locul doi după ce a învins în ultima etapă, cu scorul de 2-0, pe Viitorul Negomir iar Jiul Rovinari ocupă locul trei după victoria cu 1-0 din meciul cu Unirea Țîntăreni.

Liderul a acumulat 52 de puncte și va mai avea de jucat doar un meci în cele două etape care mai sunt de disputat, cu echipa din Țînțăreni.

O poziție care amenință liderul ocupă Vulturii Fărcășești care au acumulat 48 de puncte și mai au de jucat două meciuri. Dacă obțin două victorii, cei de la Fărcășești pot deveni campioni în această ediție de campionat.

Jiul Rovinari, cu 47 de puncte și doar un meci de jucat în următoarele două etape, nu mai poate spera decât la locul doi, în anumite condiții.

Liga 4, Rezultatele etapei a 24-a

Vulturii Fărcășești - Viitorul Negomir 2 – 0

Minerul II Mătăsari - Minerul Motru 1 – 2

Jiul Rovinari - Unirea Țînțăreni 1 – 0

Petrolul Țicleni - Internațional Bălești 2 – 3

Gilortul 2 Târgu Cărbunești - Jupânești 4 – 1

CSO Turceni și Petrolul Stoina - au stat

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: