Gilortul a încheiat cu un eşec pregătirea de vară

Gilortul nu a mai jucat amicalul din week-end cu Jiul Rovinari, schimbând cu o zi înainte adversarul. Gorjenii din Liga 3 s-au deplasat la Severin pentru un amical considerat mai concludent, cu o echipă de aceeaşi ligă, Viitorul Șimian.

Gilortul a schimbat de două ori adversarul de la ultimul amical al acestei veri şi s-a deplasat până la urmă la Severin unde a jucat, pe Stadionul Municipal, cu colega de serie, Viitorul Șimian, care s-a şi impus cu scorul de 1-0. Acesta a fost ultimul test al verii înainte de debutul în noul sezon, singurul gol al meciului fiind marcate de Claudiu Ghighilicea, în minutul 75.

„Partida dintre Viitorul și Gilortul a fost una echilibrată, cu ocazii importante pentru ambele echipe. Singurul jucător care s-a lipit de gol a fost atacantul gazdelor Claudiu Ghighilicea, acesta reluând în plasă din apropierea porții o centrare venită de pe flancul stâng”, a informat prompt, ca de obicei, pagina oficială a celor de la Gilortul, care a anunţat că pentru acest joc au fost şi o serie de jucători indisponibili care nu au fost prezenți la meciul de la Severin: Dolcescu, Gîlcescu și Stegaru. De asemenea, la această partidă, antrenorul Mihai Dinu l-a testat între buturi pe portarul francez Benoit Beaujeon.

După acest joc, începând de luni, echipa din Cărbuneşti intră în linie dreaptă cu pregătirea primul joc de campionat, cel din prima etapă cu Progresul Ezeriș, partidă care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan din Cărbuneşti.

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: