CSM Târgu Jiu a anunţat lotul şi primele teste

Conducerea echipei de handbal a CSM Târgu Jiu a conturat lotul pentru noul sezon şi a început seria de jocuri de pregătire. Echipa a pierdut o serie de jucătoare în vară, dar a şi transferat multe jucătoare şi are acum nevoie de meciuri de pregătire pentru a se putea omogeniza lotul.

CSM Târgu Jiu a anunţat lotul de care dispune antrenorul Liviu Andrieş înainte de începutul jocurilor de pregătire. Valentina Toader, Ioana Daniela Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză, Irina Neacșu, Mihaela Obedeanu, Anna Ivanenko, Sabine Klimek, Cristina Elena Popovici, Iulia Maria Andrei, Pal Ceandani, Oana Alexia Iordache și Elena Marica Bercu sunt jucătoarele pe care se vor baza de acum antrenorii Liviu Andrieș și Andrei Enache.

Aceștia au şi început în week-end seria meciurilor de pregătire în vederea noului sezon competițional. După o lună în care accentul a fost pus mai ales pe pregătirea fizică, acum s-a trecut la pregătirea tactică pe teren, în faţa unor adversari de acelaşi calibru, iar primele teste au avut loc în deplasare, cu CS Activ Prahova Ploiești.

Primul amical programat la Târgu Jiu va avea loc pe 27 august când se va debuta memorialul „Mircea Pașek”. La competiția ce va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în perioada 27-29 august, vor mai participa CSU Oradea, CSU Cluj Napoca și CSM Corona Brașov, după cum a informat oficial CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: