Pandurii, victorie în ultimul amical

Pandurii a reuşit o victorie în ultimul meci de pregătire din această vară. Gorjenii s-au impus cu scorul de 2-1 în meciul amical disputat în deplasare cu o altă echipă din liga 3, Flacăra Horezu.

Pandurii a disputat joi după.amiază un ultim meci de verificare înaintea debutului oficial în noul sezon, în meciul de Cupa României de săptămâna viitoare. Gorjenii s-au deplasat în Vâlcea pentru meciul cu cei de la Flacăra Horezu, pe care l-au şi câştigat. „Meciul s-a încheiat cu victoria echipei Pandurii, cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Marian Pleaşcă şi Ovidiu Rasoveanu, acesta fiind golgheter al echipei în perioada de pregătire de vară, alături de Robert Petre”, a informat panduriics.ro.
Ovidiu Rasoveanu a marcat de două ori şi în precedentul meci amical cu Jiul Petroşani, ajungând cu acest ultim gol la trei reuşite pentru gorjeni în perioada pregătirii pentru noul sezon.

Antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren, în prima parte a jocului următoarea echipă: Iovicin – Pleaşcă , Robert Stancu, Gomes, Truşescu, Mihai Stancu, Robert Petre, Afrim, Mensah, Rasoveanu, Bebeto. În partea a doua a meciului au mai evoluat: Opriţa, Peia, Habet, Obeng, Ciutacu, Dumitrescu, Tănăsoiu, Patrick de Oliveira, Georgescu.

Gorjenii au încheiat cu acest meci seria amicalelor din această vară în care au disputat nouă meciuri de verificare în care au înregistrat patru victorii, două rezultate de egalitate şi trei eşecuri.  

Vizualizări: 1,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: