Dezamăgire pe linie la ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit să ia doar un punct din cele trei meciuri disputate până acum în Liga 2. Team managerul Gabriel Răscol acordă circumstanţe atenuante echipei pentru că au plecat mulţi jucători în vară dar şi pentru că transferurile cele mai importante s-au efectuat târziu.

Echipa ACS Viitorul Târgu Jiu nu se poate lăuda cu un start la fel de bun precum cel din sezonul trecut, având doar un punct în clasament dar şi jocuri destul de slabe în primele etape. Învinsă de nou-promovata Steaua acasă şi de retrogradata Astra în deplasare, ACS Viitorul a smuls un punct pe terenul celor de la Braşov, tot o nou promovată.

Deşi clubul a făcut eforturi ca la jocul din ultima etapă să poată debuta ultimii jucători transferaţi, Felipe Acosta și Ricardas Sveikauskas, legitimați după partida cu Steaua. Un alt jucător transferat recent, Madikaba Doumbia nu s-a aflat în lot la ultimul meci pentru că este în urmă cu pregătirea fizică și va mai aştepta până la debutul la noua echipă.

Deşi se aşteptau la o replică mai bună a echipei în meciul cu Astra, în care Felipe Acosta a fost titular, oficialii echipei au avut motive de dezamăgire după acest eşec. „Fotbaliștii sunt pregătiți, am făcut achiziții în ultima perioadă, iar atmosfera este ok. Eu spun că plecăm cu un plus, pentru că ne dorim să reparăm greșeala din ultimul meci și să obținem cele trei puncte”, spunea Gabriel Răscol înainte de meci atunci când afirma că mijlocașul Felipe Acosta nu a făcut un pas înapoi venind la echipă, în replică la declaraţiile fostului antrenor al columbianului, Călin Cojocaru: „Felipe Acosta are niște calități deosebite și sperăm să facă un joc bun și să demonstreze celor care l-au criticat că nu a făcut un pas înapoi, ci un pas înainte”.

Răscol recunoaşte că antrenorul Cristian Lupuț va avea mult de lucru cu noua echipă, având în vedere numeroasele plecări dar şi achiziţiile numeroase din această vară: „Ne-au plecat 17 jucători, pe care a trebuit să-i înlocuim. Contează și omogenitatea şi relațiile de joc. Noi sperăm ca, prin prisma antrenamentelor și jocurilor, echipa să ajungă la nivelul pe care ni-l dorim”.

Deşi e început de sezon, ACS Viitorul Târgu Jiu nu arată încă faptul că ar fi o echipă care îşi propune să ajungă în play-off-ul Ligii 2, mai ales având în vedere ce  puternice se bat pe cele şase locuri.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: