Fostul căpitan de la Pandurii face minuni pe banca Astrei

Fostul căpitan al gorjenilor de la Pandurii, Florin Stângă, face minuni la Astra cu un lot de tineri jucători. Cu Stângă antrenor Astra a ajuns la al doilea succes consecutiv în Liga 2 după victoria din meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Numit pe banca Astrei într-o perioadă de criză, antrenorul Florin Stângă, fost jucător de bază şi căpitan al celor de la Pandurii, a reuşit să mobilizeze ce i-a mai rămas din fosta prim divizionară şi, chiar dacă a pornit cu minus opt puncte la drum în Liga 2, are deja două victorii după trei etape şi ar putea fi în prima parte a clasamentului.

Astra a reușit o nouă surpriză, în etapa a 3-a din Liga 2 când a învins și ACS Viitorul Târgu Jiu, cu scorul de 1-0, grație unui gol din finalul partidei. Astra s-a impus în confruntarea, de la Giurgiu, grație reușitei lui Robert Riza, care a marcat în minutul 81, cu un șut din lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri iar antrenorul Astrei, Florin Stîngă, a recunoscut că echipa sa a avut și ceva noroc. ”Și la meciul cu Miercurea Ciuc am avut șansă, dar și la meciul acesta am avut șansă. Noi suntem realiști. Eu le-am transmis jucătorilor că nu trebuie să ne intereseze ce se întâmplă din punct de vedere administrativ cu noi. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine, să jucăm cât mai bine, să obținem rezultate pe teren și să practicăm un joc cât mai frumos”, a afirmat Florin Stîngă la finalul partidei Astra – ACS Viitorul Târgu Jiu.

Acum, Astra are minus două puncte în clasamentul Ligii a 2-a, după ce în primele trei etape a înregistrat o înfrângere și două victorii. În etapa a 4-a o așteaptă, la prima vedere, pe hârtie, cel mai ușor meci de până acum, de la care poate spera la cel puțin un egal. Giurgiuvenii vor evolua în deplasare, la Brăila, cu Dacia Unirea.

Vizualizări: 6,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: