Gara din Târgu-Jiu, în stare deplorabilă. Ce spun trecătorii!

Imagini dezolante cu Gara Târgu-Jiu au fost prezentat la "Asta-i România" pe Kanal D. Călătorii care ajung în orașul lui Brâncuși cu trenul nu pot să nu observe starea deplorabilă în care a ajuns gara unde în urmă cu mulți ani era forfotă mare.

Porumbei, șobolani, pereți crăpați, uși legate cu sârme, geamuri degradate, toate fac din gara din Târgu-Jiu un loc sinistru. Mai ales la o oră târzie. O clădire mare, pe două etaje dar goală și abandonată întâmpină puținii călători care mai ajung aici.

Cristi locuiește în București și după 15 ani a revenit în vizită la Târgu-Jiu, cu trenul. A rămas uimit de ce a găsit în gară.

"Arată ca ceva nefolosit, părăsit. Sunt din București și am venit aici după 15 ani. Gara are o imagine dezolantă. În trecut aici erau mulți oameni. Se putea face ceva, dar cum este CFR-ul la noi...e vai de capul lor. E mai greu cu investițiile. Aș bea o cafea dacă ar fi aici ceva. Nu este decât un automat. Păcat de clădirea asta mare dar goală", a povestit la Kanal D.

Ministerul Transporturilor a prins și gara din Târgu-Jiu într-un program de reabilitare dar până atunci vor mai trece ani.

"E un oraș turistic și ar trebui să se investească mai mult în gară pentru că este primul contact cu destinația. Dacă turistul vede o dărăpănătură.... Ar trebui investiții majore, mai ales că am înțeles că gara se numește și Constantin Brâncuși", a transmis un alt turist pentru Kanal D.


Suma de 670.000 de euro ar fi fost alocată de Ministerul Transporturilor pentru reabilitarea și modernizarea gării din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 1,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: