FCU Craiova era să îi piardă pe Duarte

Oficialii FCU Craiova au avut grijă să îi activeze la timp opțiunea de prelungire a contractului lui Andre Duarte. Portughezul a fost propus la mai multe echipe din Europa de impresarul acestuia care a intrat acum în război cu patronul oltenilor.

Adrian Mititelu avut ceva emoții pentru jucătorul de bază al echipei sale, Andre Duarte. Recent acesta s-a trezit că fundașul portughez se află în discuții cu o echipă din prima ligă a Poloniei. Fotbalistul care a jucat în toate meciurile pentru FC U Craiova în această primă parte a sezonului, fiind integralist, a fost propus de impresarul său, Bernardo Vasconcelos, la Pogon Szczecin dar agentul le-ar fi prezentat conducătorilor o situație diferită față de cea reală. „Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii și aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opțiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universității Craiova până în iunie 2024. Este, dacă vreți, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o și în alte părți. Din ce știu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaște opțiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an și jumătate cu noi. Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese și la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Polonezii de la Pogon Szczecin au făcut și o ofertă pentru Andre Duarte.

Echipa și-l dorește, însă, încă din această iarnă, astfel că a făcut și o ofertă pentru fotbalist, în valoare de 200.000 de euro.

Patronul Adrian Mititelu, speriat de perspectiva retrogradării, nici nu ia în calcul să renunțe la fotbalistul care a bifat toate minutele în acest sezon. „Aia e o bătaie de joc, nu se poate numi ofertă”, a comentat Adrian Mititelu, potrivit sursei citate.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: