Examen de titularizare în Gorj: Peste 450 de candidați

Astăzi, peste 450 de candidați participă la examenul de Titularizare în județul Gorj, unde concurența este acerbă, în special pentru posturile de educatori. Numărul posturilor titularizabile, care oferă angajare pe perioadă nedeterminată, este foarte mic, fiind disponibile doar 49 de astfel de locuri.

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, majoritatea posturilor disponibile sunt pentru educator-puericultor (nivel antepreșcolar), unde sunt scoase la concurs 23 de posturi. Mai sunt disponibile 13 posturi pentru profesor consilier, 3 pentru profesor de fizică și 2 pentru profsor de matematică.

Centrul de examen a fost mutat la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, unde candidații trebuie să fie prezenți cel mai târziu la ora 08:00. După primirea subiectelor, candidații au la dispoziție patru ore pentru redactarea lucrărilor.

Primele rezultate ale examenului vor fi afișate marți, 23 iulie. Pentru a obține un post pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la proba scrisă, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), este necesară o notă de minimum 5. 

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: