Eveniment în memoria lui Liviu Dafinescu

Ansamblul artistic "Doina Gorjului" și comunitatea din Târgu Jiu se pregătesc să aducă un omagiu regretatului Liviu Dafinescu, fost director al instituției de cultură. La 20 de ani de la trecerea sa în eternitate, evenimentul comemorativ va avea loc pe 2 februarie, la ora 12:00, la Cimitirul Eroilor din Târgu Jiu.

Ceremonia va începe cu o slujbă de pomenire. Participanții, printre care se vor afla membrii ansamblului, familia, prietenii și admiratorii lui Liviu Dafinescu, vor păstra un moment de reculegere.

Ansamblul "Doina Gorjului" își va aduce contribuția la eveniment prin interpreții care vor aduce în scenă muzică ciobănească din zona Novaciului. Orchestra și Elena Lăceanu vor recrea aceleași acorduri care au răsunat în triste momente, în timpul înmormântării lui Liviu Dafinescu.

Liviu Dafinescu a lăsat o amprentă puternică în activitatea ansamblului, fiind director al Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului. Prin eforturile sale, a contribuit la formarea și lansarea mai multor tineri artiști gorjeni, transformând "Doina Gorjului" într-o rampă către marile scene.

Vizualizări: 1,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: