Cursuri gratuite la Polovragi și Novaci pentru cei care doresc să înființeze puncte gastronomice locale

Primăria și Consiliul Local Polovragi, împreună cu Agenția Națională a Zonei Montane, prin reprezentanții săi în teritoriu Oficiul de Dezvoltare Montană Tismana, județul Gorj și Centrul de Dezvoltare Montană Vaideeni, județul Vâlcea, organizează gratuit cursuri destinate persoanelor care doresc să înființeze puncte gastronomice locale.

Evenimentul va avea loc luni, 12 februarie 2024, de la ora 10:00, în comuna Polovragi.  


”Pentru o mai bună informare, pentru a sprijini acțiunea de promovare a bucătăriei tradiționale ca sursă de venit și formă de sprijin a turismului în zona montană, la cursuri vor fi prezenți reprezentanți ai D.S.V.S.A. Gorj, ai Direcției Agricole Județene Gorj. Aceste cursuri se vor desfășura in incinta Căminului Cultural Polovragi, unde participanților le vor fi prezentate exemple de bună practică din activitatea celor care au dezvoltat acest gen de afacere”, transmite Primăria Polovragi.


Pentru inscriere: 0764 681 123-Gogâță Ancuța.

Și la Novaci se vor organiza astfel de cursuri. Anunțul a fost făcut de Mărioara Babu.

”LUNI, 5 FEBRUARIE, ORA 11:00.     
Agenția Națională a Zonei Montane prin reprezentanții din teritoriu: Centrul de Centrul Dezvoltare Montana Vaideeni, Oficiul-Dezvoltare Montană Tismana, organizează cu titlul gratuit cursuri destinate persoanelor care doresc înființarea Punctelor Gastronomice Locale .
Aceste cursuri se desfășoară în incinta PGL-ului Acasa la Stâna Ștefanu, Punct Gastronomic Local, prin împărtășirea practica de experiență gastronomică.
Vom avea alături de noi reprezentanți ai D.S.V.S.A-GORJ ,D.A.J.-GORJ și PRIMĂRIA ORAȘULUI NOVACI.
Vă invităm să fiți alături de noi la aceste cursuri.
Informați la tel:
0744296460
0720411409
0764057625”, a scris băcița Mărioara pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: