Eveniment caritabil reușit pentru Anastasia 

Organizația Femeilor Liberale din Târgu Jiu a organizat ieri, 6 octombrie, primul eveniment intitulat „Mișcare în scop caritabil”, dedicat micuței Anastasia, o fetiță din Bălteni, județul Gorj, care se confruntă cu o formă severă de autism, ADHD, hiperkinetism și atrofie corticală fronto-parietală.

Evenimentul s-a desfășurat la sala de sport a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” și a reunit membrii comunității locale pentru a sprijini o cauză nobilă. Participanții au fost invitați să contribuie cu o donație de 32 de lei la intrare, iar copiii au avut acces gratuit.

„Ea este Anastasia, o minune de copil”, au declarat organizatorii. Scopul principal al activității a fost strângerea de fonduri necesare pentru tratamentele fetiței, oferindu-i astfel o șansă la o viață mai bună.

La finalul evenimentului, organizatorii au mulțumit tuturor celor care au fost alături de ei: „Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături astăzi ca să o putem ajuta pe Anastasia. Lupta ei nu se termină aici și vom continua să o ajutăm și în continuare.”

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: