Elevii CNTV câștigă mari premii la festivalul de film Boovie din Iași

Festivalul internațional de booktrailere Boovie, desfășurat la Iași în perioada 23-26 iulie 2024, s-a încheiat cu un succes remarcabil pentru elevii de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu. Condusă de talentatul Luca David Dragodan, echipa ContraPunct a CNTV a obținut numeroase premii pentru trailerul realizat cărții „Povestașul” de Mario Vargas Llosa.

 CNTV a câștigat Locul 1 la secțiunea Boovie Majors, categoria carte, impresionând juriul prin creativitate și execuție. De asemenea, echipa a fost onorată cu Premiul juriului pentru Montaj, categoria Liceu, și Premiul juriului pentru Coloana sonoră, categoria Liceu, ambele premii fiind atribuite pentru munca lui Luca David Dragodan, Andrada Grigorescu și Cătălin Bozsodi. Vanessa Elena Vărgatu a fost nominalizată la premiul juriului pentru Scenografie.

Echipa a fost formată din Luca David Dragodan (regizor, scenarist, director de imagine, sound designer și editor), Vanessa Elena Vărgatu (scenograf), Ștefania Mihuțoiu (scenarist), Cătălin Bozsodi (cameraman și editor), Andrada Grigorescu (operator de sunet) și Eva Ștefănoiu (traduceri). Actorii Radu Curelea, Nicola Diaconescu, Robert Cojocaru, Eva Ștefănoiu, Luana Turturea, Bianca Băloi și Vanessa Vărgatu au dat viață personajelor.

Echipa ContraPunct a beneficiat de sprijinul moral și logistic al părinților, prietenilor și al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” (CNTV), precum și de susținerea specială a Irish Pub Târgu Jiu și Lebăda Glamping Târgu Jiu. Elevii au fost susținuți în demersul lor și de profesorul Daniel Murărița.

Galerie foto





Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: