Echipă din Liga 2, la un pas de desfinţare după trei etape

Unirea Constanța, formația care i-a luat locul Farului în Liga 2, în urma cesiunii locului rămas liber după fuziunea dintre echipa patronată de Ciprian Marica și FC Viitorul, are mari probleme şi e la un pas de desfinţare. Ianis Zicu nu mai este antrenorul celor de la malul mării el prezentând demisia după cum a informat gsp.ro.

Ianis Zicu și-ar fi dat demisia de la Unirea Constanța pentru că echipa nu beneficiază de condiții optime de pregătire şi asta l-ar fi determinat pe antrenorul de 37 de ani să ia această decizie neașteptată.

Jucătorii s-au plâns, la un moment dat, că nu există condiții bune de pregătire, iar după meciul cu Universitatea Cluj s-au revoltat că vor dormi în autocar pe timpul nopții, pentru că pleacă imediat la Constanța.

Declarațiile pe care Ianis Zicu le-a făcut după înfrângerea suferită în fața celor de la U Cluj, ultimul său meci pe banca echipei Unirea Constanța, aveau parcă să dea de înțeles că se va ajunge în acest punct. „Sunt multe lucruri care au afectat acest început de sezon. Lucruri pe care eu, ca antrenor, nu ar trebui să le simt. Sper ca la începutul acesta de săptămână să reglăm lucrurile din punct de vedere organizatoric, ceea ce avem nevoie pentru a face fotbal de performanță.Iar rezultatele sunt în spinarea mea. Eu îmi asum toate cele trei meciuri de până acum, dar vreau să își asume și cei care conduc această echipă vizavi de ceea ce înseamnă condiții, ceea ce înseamnă respect față de munca jucătorilor, pentru că avem nevoie de profesionalism. Când văd acest stadion, simt că sunt la fotbal, simt că băieții vor să aibă astfel de condiții. Mi-aș dori tare mult ca și noi să avem un teren decent. Totul s-a făcut pe ultima 100 de metri.  Asta a fost situația. Obiectivul e să avem liniște în acest campionat. Sper ca lucrurile să evolueze în direcția în care ni s-a promis.”, a spus Zicu, după jocul de la Cluj.

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: