Astra mai pierde un jucător înaintea meciului cu ACS Viitorul

În fiecare săptămână la Astra se anunţă plecare după plecare. Luni, Momcilo Raspopovic și-a luat şi el transferul  de la Giurgiu și a prins un contract bun semnând cu o campioană din Europa.

Astra continuă să piardă jucători importanți. Încă o plecare a fost confirmată oficial, cea a fundașului lateral Momcilo Raspopovic , fotbalist de bază pentru giurgiuveni sezonul precedent, în Liga 1. Raspopovic s-a întors acasă, în Muntenegru, la Buducnost Podgorica (campioana Muntenegrului), echipă la care s-a format și pentru care a jucat, la seniori, 160 de meciuri. Raspopovic sosise relativ recent la Astra, la începutul acestui an, de la HNK Rijeka, echipă din Croația.

Nu mai târziu de zilele trecute, Astra l-a pierdut și pe portarul Mihai Popa. Acesta a ajuns în Liga 1, la FC Voluntari. Tot la formația din Ilfov mai poate ajunge un alt actual fotbalist al Astrei, Valentin Gheorghe.

În această perioadă, la formația din Giurgiu a fost numit și un nou președinte, Marian Costea după ce l-a pierdut pe preşedintele Dănuț Coman, care și-a anunțat plecarea imediat după retrogradarea clubului în Liga 2.

Astra este pe ultimul loc în Liga 2 după primele două etape scurse din acest sezon. A început campionatul cu minus opt puncte, dar grație succesului cu FK Csikszereda, din runda cu numărul doi, a ajuns la minus cinci puncte. În prima etapă a Ligii a 2-a, Astra a pierdut cu 1-2 în fața celor de la Metaloglobus, pe teren propriu. Următoarea etapă va consemna un nou meci acasă pentru Astra, cu ACS Viitorul Târgu Jiu, marți, 17 august, de la ora 18:00.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: