Un pivot american a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a ajuns la o înţelegere cu baschetbalistul american Kevin Allen. Pivot clasic, Allen care are 2,11m, este un bun recuperator dar şi marcator. Acesta şi-a prelungit pentru încă un sezon colaborarea cu formaţia gorjeană.

Conducerea echipei de baschet a CSM Târgu Jiu completează lotul în această perioadă pentru ca antrenorul Jordanco Davitkov să aibă jucătorii doriţi la reunirea lotului. CSM a anunţat că şi-a asigurat pentru următoarea stagiune a LNMB, 2021-2022, serviciile pivotului american de 27 de ani, Kevin Patrick Allen.

Americanul a fost unul dintre cei mai buni şi eficienţi jucători ai grupării gorjene în stagiunea precedentă. Puternic şi greu de oprit în lupta sub panou, acesta a impresionat atât din punct de vedere al jocului prestat, cât şi din punct de vedere statistic.

La finalul sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin, Kevin Allen a fost liderul statistic la puncte, recuperări și eficienţă. Pivotul echipei CSM Târgu Jiu a încheiat stagiunea cu medii statistice de 19.6 puncte, 11.3 recuperări şi 1.1 pase decisive pentru 22.3 la eficienţă. Kevin Allen a strâns cele mai multe mingi sub panou, cu un număr total de 237 de recuperări.

Absolvent al Emporia State University, în 2016, Allen a mai jucat la nivel profesionist în SUA, dar şi America Latină. Primul contact cu baschetul european a fost în România, la ACS Târgu Jiu, pentru care a bifat 22 meciuri în LNBM.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: