Craiova speră să fie salvată de revenirea lui Mitriţă

Alex Mitriță n-a jucat la Al Ahli în prima etapă a campionatului saudit, ceea ce alimentează speculațiile în privința unei reveniri la Universitatea Craiova. Echipa se află la cel mai slab start de campionat din ultima perioadă, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf acuză lipsa de curaj, agresivitate și orgoliu a jucătorilor săi.

Universitatea Craiova e din nou în criză, măcinată de accidentări, Andrei Ivan, Conte, Koljici, Papp, şi,  conform statisticilor, e la cel mai prost start de sezon din 2018/2019 încoace.

De la mijloc în sus e marea problemă a oltenilor și în Bănie se speculează foarte mult asupra unei reveniri a lui Alex Mitriță. Vestea bună e că, împrumutat de New York City lui Al Ahli Jeddah până în ianuarie 2022, „Piticul" n-a jucat în etapa inaugurală a noii ediții de campionat din Arabia Saudită.

Mai mult, vineri, la 1-1 cu Al Faysaly, n-a fost nici măcar pe bancă. Ceea ce, se știe, e o practică la care cluburile apelează atunci când sunt negocieri legate de posibila plecare a unui jucător. Jurnaliștii saudiți au scris și cine a fost cumpărat de club ca să-l înlocuiască pe Mitriță: senegalezul Alassane Ndao.

Totul pare să fie acum între finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, și New York City, grupare cu care fostul căpitan al alb-albaștrilor mai are contract până-n februarie 2023, a informat gsp.ro.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: