Concluzia lui Cojocaru: Nu avem un lot corespunzător

Pandurii a pierdut foarte mulţi jucători după retrogradarea din Liga 2, iar acum are nevoie de întăriri. Concluzia antrenorului Călin Cojocaru, după încheierea stagiului de pregătire, este că echipa sa nu are încă un lot pentru a ataca promovarea în Liga 2.

O parte importantă dintre jucătorii plecaţi de la Pandurii a făcut pasul spre Liga 1 sau a rămas să joace în Liga 2, în ţară sau la cluburi din străinătate. Din păcate aceştia au plecat gratis, fără ca clubul gorjean să încaseze vreun ban.

Pandurii a pierdut mai ales componenții de bază, iar lotul n-a fost completat corespunzător, pentru ca echipa să poată ataca promovarea. Sau, mai bine zis, jucători pe care se bazau gorjenii la începutul pregătirii de vară au părăsit echipa, o parte ajungând la rivala din Târgu Jiu, ACS Viitorul.

Pandurii a arătat clar că echipa mai are nevoie de întăriri la ultimul amical, aspect remarcat şi de antrenorul Călin Cojocaru: ”Când iei trei goluri, e normal să fii supărat. Din păcate, s-a adeverit că nu avem un lot corespunzător pentru promovare. Trebuie să mai aducem urgent minimum trei jucători ca să prestăm un joc ca în primele 60 de minute ale amicalului cu Jiul, când am condus cu 3-1. Săptămâna viitoare vom face tot posibilul să completăm lotul. Ne trebuie un fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant”.

Pandurii a remizat vineri seara, scor 3-3, cu CSM Jiul Petroșani, într-un meci disputat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. În ultimul amical al verii, Pandurii va juca cu Flacăra Horezu.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: