Un fost pandur, decisiv în eşecul Craiovei de la Arad

Fostul panduri Liviu Antal a adus victoria celor de la UTA în meciul dintre formaţia arădeană şi Universitatea Craiova.Scorul partidei a fost 1-0 pentru gazde, atacantul care a jucat în Europa League cu Pandurii  înscriind golul decisiv.

Două dintre cele mai iubite echipe din România s-au duelat în sâmbătă seara, în fața a aproximativ 8500 de spectatori, pe arena „Francisc Neuman” din Arad. În cadrul rundei a 5-a a Ligii I, UTA a trecut cu 1-0 de Universitatea Craiova, după reușita cu capul a lui Liviu Antal, din minutul 70. Arădenii au câștigat astfel primul meci stagional pe teren propriu şi au acumulat 8 puncte urcând pe loc de play-off, în timp ce oltenii rămân cu 7 puncte.

Liviu Antal (32 de ani) a fost eroul echipei UTA în prima victorie din acest sezon pe propriul teren, În minutul 70, atacantul originar din Șimleu Silvaniei a punctat cu o lovitură de cap bine plasată, care l-a surprins pe portarul Pigliacelli. „Am făcut un joc bun, echipa a fost determinată, iar acest lucru s-a văzut. Ne dorim ca de la meci la meci să fim mai puternici și mai inteligenți. Ne dorim să ne clasăm pe un loc cât mai fruntaș. Nu avem un obiectiv clar, dar tot timpul ne dorim să câștigăm, să luăm fiecare meci în parte și să obținem maximum din el. E devreme să vorbim de play-off, la sfârşitul campionatului vom vedea unde ne putem clasa. Este doar un meci câștigat, chiar dacă împotriva unei echipe bune care se bate la titlu. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, aceste trei puncte nu ne garantează nimic”, a declarat Antal despre succesul de sâmbătă seară.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: