ACS Viitorul Târgu Jiu, favorită în meciul cu Astra

ACS Viitorul Târgu Jiu va susţine marţi meciul din etapa a treia a Ligii 2 cu Astra Giurgiu. Echipa pregătiră de Cristian Lupuţ are șansa primei victorii din acest sezon în deplasarea de la Giurgiu, formaţia retrogradată recent din Liga 1 având mari probleme de lot după plecarea majorităţii jucătorilor de bază.

Confruntarea cu Astra a celor de la ACS Viitorul este programată la fel ca şi cea din etapa trecută cu Steaua, în ziua de marţi, ultima în care se dispută jocuri de Liga 2. Meciul este programat de la ora 18:00, pe terenul de la Giurgiu. Astra este o echipă aflată în suferinţă  după ce au plecat în vară jucătorii care au evoluat în Liga 1 iar acum se bazează pe foarte mulţi tineri care au jucat doar sporadic în Liga 1.

„Vom juca împotriva unei echipe cu probleme, dar care are mulţi tineri foarte buni în lot. Unii dintre ei au jucat la Liga 1 şi asta spune multe. Am urmărit meciul lor de la Miercurea Ciuc şi sunt convins că nu ne va fi uşor. Vom strânge rândurile, vom pregăti foarte bine şi merge la Giurgiu să obţinem un rezultat pozitiv“, a declarat căpitanul Alin Buleică pentru a-şi încuraja colegii. Şi antrenorul Cristian Lupuţ a avut un discurs mobilizator după ultimul meci pierdut încurajând jucătorii cu obiectivul echipei şi stadionul modern pe care joacă. „Trebuie să muncim mai mult și eu spun că rezultatele vor veni. Acest oraș și acest stadion merită mult mai mult și sperăm să găzduiască și meciuri de Liga 1. Obiectivul nostru rămâne play-off-ul”, a precizat Cristian Lupuț.

ACS Viitorul Târgu Jiu are doar un punct după meciurile cu Brașov și Steaua în timp ce Astra are minus 5 puncte deşi are o victorie în acest sezon însă a venit din Liga 1 cu penalizare.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: