Doi călugări, răniți într-un accident produs în Vâlcea

Doi bărbați au fost răniți într-un accident rutier care s-a petrecut în localitatea Călimănești din județul Vâlcea, pe drumul ce duce către Manastirea Stanișoara.

Primele date arată că la volanul maşinii se afla un călugăr, iar pe scaunul pasagerului se afla stareţul mănăstirii, în vârstă de 64 de ani.

"Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Călimănești, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un parapet.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul auto și a unui pasager care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a anunțat Poliția din Vâlcea. 

După extragerea victimei din râpă și acordarea de îngrijiri medicale preliminare, a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Craiova, acesta urmând să preia persoana rănită grav.

Celălalt bărbat rănit a primit îngrijiri medicale preliminare, după care va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații suplimentare.

Galerie foto



Vizualizări: 891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: