Dezvăluiri despre noul antrenor al FCU Craiova!

FCU Craiova va avea antrenor săptămâna viitoare iar acesta nu va fi român. Adrian Mititelu confirmă faptul că va numi un antrenor străin și face dezvăluiri despre noul tehnician de la FC U Craiova.

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, a anunțat că este pe cale să numească un nou antrenor la gruparea din subordine.

ProSport a anunțat duminică faptul că FC U Craiova va avea un antrenor străin. Adrian Mititelu a confirmat această informație și a anunțat că oltenii își vor prezenta oficial noul antrenor peste două sau trei zile.

„E o săptămână foarte grea. Să sperăm că la Iași vom avea antrenor pe bancă. Asta înseamnă că marți sau miercuri o să instalăm un antrenor care să dea mai multă încredere echipei și care să vină cu puțin noroc și puțină liniște.

Cu siguranță nu va fi român. Sunt două variante externe la care suntem aproape de finalizare. Cel puțin una dintre ele va fi rezolvată până marți, cel târziu miercuri. De data asta sper să nimeresc cu antrenorul”, a spus Adrian Mititelu, pentru Olt TV.

Potrivit informațiilor celor de la ProSport, FC U Craiova ar urma să aibă un antrenor italian. Meciul de debut al noului tehnician al oltenilor va fi cel din deplasare cu Poli Iași, programat duminică, 22 octombrie, de la ora 15:30, în cadrul etapei cu numărul 13 din Superliga.

FC U Craiova a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Florin Drăgan pe data de 6 octombrie, după ce FC U Craiova a încheiat la egalitate partida cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

Tot sursele ProSport susțin că acesta urmează să vină cu un tehnician secund, iar oamenii de încredere ai lui Adrian Mititelu vor rămâne și ei în actualul staff al italianului.

Printre cei care vor rămâne se numără și preparatorul fizic Dan Vasilică.

Vizualizări: 1,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: