Cum răspunde un primar liberal invitației de a trece la PSD

Primarul liberal din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, îi răspunde edilului social-democrat din Turburea după ce acesta din urmă l-a invitat și pe el în PSD. Cotojman declară că nu va pleca din PNL și că-l așteaptă pe Ion Bîrcă înapoi la „partidul mamă” care l-a făcut primar.

În spațiul public, edilul din Turburea, Ion Bîrcă, i-a lansat lui Cotojman invitația de a se alătura taberei social-democrate. „Nici nu am luat vreodată să plec de la PNL. Sunt om politic de dreapta de peste 20 de ani. Mulțumesc pentru apreciere domnului primar Bîrcă și, în același timp, îi fac invitația să revină la partidul-mamă pentru că el e primar datorită faptului că a fost candidatul PDL, susținut de noi toți. Nu se pune problema de a pleca din PNL”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, într-o emisiune la Radio Infinit. 

Cotojman a adăugat că nu ar avea motive să fie nemulțumit de atmosfera actuală din sânul PNL. „E atâta liniște în PNL. Ca niciodată. Căutăm soluții, discutăm problemele. Totul se discută într-o echipă”, a mai completat Cotojman.

În ultimele săptămâni, câțiva edili PNL s-au afișat alături de liderii PSD Gorj și au anunțat că vor candida pe listele lor anul viitor. Printre ei, primarul din Novaci, Arcani sau Turcinești. 

Vizualizări: 3,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: