Acuzații între politicieni din Gorj pe subiectul strămutaților: Mârșăvie de cea mai joasă speță

Mai durează până să fie rezolvată problema actelor pe teren a strămutaților din Câmpu Mare. 

La o lună după ce senatorul Ion Iordache a mers în Albeni, cu reprezentanți de la Cadastru și Prefectură și s-a întâlnit cu sinistrații și cu autoritățile locale, promițându-le că le va fi rezolvată problema cu actele într-o lună, cei de la PSD își acuză contracandidații că nu s-au ținut de cuvânt. 

Reacția a venit rapid din tabăra liberală. "De 17 ani, în Gorjul condus de PSD, nu a încercat nimeni să rezolve problema a peste 240 de familii din Albeni, strămutate după cele mai grave alunecări de teren din istoria județului Gorj. Acum o lună și o zi, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, împreună cu prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, au găsit o soluție și au început demersurile pentru acordarea actelor de proprietate pentru terenul de sub casele oamenilor strămutați. Cu o mârșăvie de cea mai joasă speță, conducerea PSD Gorj a ieșit să atace această implicare în rezolvarea problemei oamenilor din Albeni pe motiv că s-a întârziat o zi! Termenul asumat a fost depășit din cauza întârzierii unui răspuns de la ADS de care este nevoie pentru emiterea hotărârii de Consiliul Local", a transmis PNL Gorj, într-un comunicat de presă. 

Viceprimarul din Albeni le-a dat speranțe oamenilor că, totuși, problema are rezolvare și și-o va găsi cât de curând. "Dacă nu s-a rezolvat în 16 ani și noi întârziem o zi, două, o lună, poate două, nu e niciun fel de problemă. Sunt convins că se va rezolva. A fost folosită ca slogan de campanie chestia cu actele de la Câmpu Mare. Domnul senator Iordache e singurul care mi-a deschis ușa și m-a sprijinit. Până acum nu și-a asumat nimeni", a declarat viceprimarul Marius Țârcomnicu, din Albeni.

Vizualizări: 2,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: