Iulian Popescu: Cineva mi-a spus că a aștepta autorizația de la primărie e ca și cum ai aștepta rezultatul la biopsie

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, președintele PNL Targu Jiu, a declarat într-un interviu la Radio Infinit că un târgujian i-a spus că a aștepta autorizația de construire de la Primăria Târgu Jiu este mereu cu emoții, comparând cu testul pentru depistarea cancerului.

Popescu a spus că în oraș lipsește planificarea. Când a fost întrebat ce ar schimba în primărie, el a spus că modul în care funcționează serviciul de urbanism. 

”Oamenii care vine să construiască mi-au spus că a aștepta autorizația de construcție de la primărie e ca și cum ai aștepta rezultatul testului de biopsie, ai emoții și nu știi cum va fi.  Asta spune multe, nu sunt reguli, nu e claritate. Pur și simplu ce a mers la unul nu merge la altul, ce-a mers anul trecut nu mai merge acum. Înseamnă o imprectibilitate. Lipsa PUG-ului, definirea zonelor și activităților industriale. 

De multe ori acțiunile în orașul acesta se fac ca și cum se ignoră aspectul rațional. Vii să uzi flori când e traficul maxim, asaltezi acum iar după o lună spargi  iar strada, tai copacii când se deschid școlile… Lipsește o planificare strategică”. 


Iulian Popescu a reamintit de o afirmație  a primarului Marcel Romanescu, trecut recent la PSD, care spunea la primul mandat, în 2017, că Planul Urbanism este urgent. 

”Sistematizarea Planului Urbanistic General este urgența 0, vă dați seama cât este mai critică acum, după șapte ani, când acum primarul spunea acum șapte ani că e o problemă critică”.

Vizualizări: 3,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: