Un primar liberal trece la PSD

Primarul din Drăgotești, Vili Pasăre, trece la PSD. Nu a semnat încă adeziunea pentru că asta l-ar lăsa fără mandat, însă a declarat că va face pasul către tabăra social-democrată. 

Vili Pasăre este unul dintre puțini primari care au câștigat, de fiecare dată, alegerile cu peste 85% din voturi. 

PSD a confirmat "transferul" într-un comunicat de presă.  

”Relația de colaborare pe care am avut-o cu domnul primar Vili Pasăre nu a depins niciodată de partidul din care acesta a făcut parte. Îi asigur pe gorjeni că nu este ultimul primar de la alt partid care ni se alătură în perioada următoare, oameni care vor să construiască alături de noi”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj. ”Domnul Vili Pasăre este unul dintre acei primari pentru care comunitatea este pe primul loc, iar în PSD a avut întotdeauna sprijin pentru a-și atinge obiectivele”, a declarat Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele PSD Gorj. 

”Sunt un politician cu principii de dreapta, dar am toate motivele să revin în Partidul Social-Democrat. Am fost în PSD și revin datorită actualei echipe. Nu aș fi făcut niciodată acest pas dacă m-ar fi condiționat în vreun fel cineva. Sunt un om de caracter, care apreciază corectitudinea și respectul, iar atunci când am avut nevoie de sprijin, nu am fost întrebat de nimeni din ce partid vin. Asta a cântărit greu atunci când am luat o decizie. Fac ceea ce consider că este firesc să se întâmple și am în spate susținerea oamenilor din Drăgotești”, a declarat Vili Pasăre, primarul localității Dragotești.

Vizualizări: 4,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: