CSM Târgu Jiu s-a calificat în sferturile Cupei României

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a reușit o performanță joi seara după victoria din meciul cu Măgura Cisnădie. Handbalistele de la Târgu Jiu s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce s-au impus cu scorul de 27-24 în fața mai experimentatelor adversare .

Joi, 23 februarie, CSM Târgu Jiu a revenit pe parchetul din Sala Sporturilor pentru un nou spectacol în fața propriilor suporteri.

Handbalistele de  la Târgu Jiu au întâlnit, în optimile de finală din Cupa României Râureni pe CS Măgura Cisnădie. Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu în fața a aproximativ 1000 de spectatori iar gorjencele au părut decise să meargă mai departe în cupă încă din primele minute.

Iar prin jocul bun prestat au reușit să pună probleme unui adversar mai experimentat și să obțină calificarea în sferturile de finală ale cupei.

CSM Târgu Jiu a învins pe Măgura Cisnădie, scor 27-24, după un joc echilibrat în care gazdele au reușit să ia un mic avans pe final de meci, spre bucuria fanilor care au susținut continuu echipa.

Rezultatele complete ale partidelor din optimile de finală:

CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti 31-24

Gloria Bistriţa – SCM Râmnicu Vâlcea 30-27

CSM Roman – CSM Slatina 21-31

Ştiinţa Bucureşti – ACS Liviu Rebreanu Turda 30-28

Activ Ploieşti – Dacia Mioveni 31-33

Corona Braşov – CSM Galaţi 30-21

CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie 27-24

Dunărea Brăila – Gloria Buzău 31-25.

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: