Veste extraordinară pentru căpitanul Universității Craiova

O veste bună de la Universitatea Craiova îl priveşte pe căpitanul echipei din Bănie, Nicuşor Bancu.  Acesta poate reveni la antrenamente după ce medicii și-au dat ok-ul la ultima vizită a sa la Roma.

Aflat în plin proces de recuperare după grava accidentare suferită în toamna trecută, ruptură de ligamente încrucişate, internaţionalul oltean a efectuat un nou control medical la clinica reputatului medic italian Pier Paolo Mariani, iar acesta i-a dat OK-ul pentru a-şi începe antrenamentele pe teren. Chiar dacă Bancu va reveni pe teren mai repede decât era preconizat, sunt şanse mici ca el să fie folosit în vreun meci din actuala stagiune, cel mai probabil urmând să revină o dată cu stagiul de pregătire din vară.  

„Căpitanul nostru a efectuat astăzi un nou control medical la celebra clinică Villa Stuart din Roma. Vestea excelentă a zilei este că medicul Pier Paolo Mariani a hotărât că Nicușor Bancu poate începe din acest moment antrenamentele pe teren” a anunţat clubul Universitatea Craiova.

Bancu a efectuat până acum recuperarea numai în cadrul centrului deţinut în Bănie de Alin Burileanu, fizioterapeutul echipei naţionale a României, cel care l-a însoţit pe Bancu şi la Roma.

Vizualizări: 4,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: