Amelian Istrătescu, convocat la Lotul Național de juniori al României

La mai puțin de un de când a început activitatea, secţia de box din cadrul CSM Târgu Jiu a început să strângă roadele muncii depuse. Sportivii secției au participat la numeroase turnee naționale, participări soldate cu rezultate excepționale, obținute în special de Amelian Istrătescu.

Evoluțiile din ring ale juniorului de doar 15 ani de la CSM Târgu Jiu nu au trecut neobservate de oficialii Federației Române de Box, astfel că Amelian a fost convocat la Lotul Național de juniori al României într-un stagiu centralizat. Mai mult, sportivul gorjean va reprezenta România la ”Dracula Open”, un puternic turneu pentru juniori și tineret, organizat la Arad, după cum informează clubul primăriei.

CSM Târgu Jiu va avea așadar un reprezentant la ”Dracula Open 2023”, considerat a fi cel mai mare turneu internațional de box pentru juniori și tineret găzduit vreodată de ţara noastră. ”Dracula Open” reunește peste 300 de concurenți din 27 de țări iar Amelian Istrătescu va urca în ring la categoria 75 de Kg.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: