Eroul Universității Craiova de la meciul cu FCSB a trecut printr-o dramă

Ante Roguljic a oferit centrarea din care Elvir Koljic a marcat golul egalizator din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1. Mijlocașul croat al alb-albaștrilor a trecut printr-o adevărată dramă în ultima săptămână.

Universitatea Craiova a smuls un punct din derby-ul cu FCSB, scor 1-1, de pe Arena Națională. Golul egalizator al alb-albaștrilor a venit după o centrare din corner trimisă de Ante Roguljic în careul roș-albaștrilor, care a fost reluată în poarta apărată de Ștefan Târnovanu de către Elvir Koljic.

Jocul trupei Universității Craiova s-a schimbat odată cu intrarea lui Ante Roguljic de pe banca de rezerve a oltenilor, fiind înlocuitorul lui Alexandru Ișfan în atac. Croatul i-a ajutat pe colegii din ofensiva alcătuită de Eugen Neagoe, iar datorită pasei de gol decisive din minutele de prelungiri, oltenii se întorc în Bănie cu un punct.

Ante Roguljic a trăit o adevărată dramă înaintea derby-ului cu FCSB, conform celor de la fanatik.ro. Mijlocașul croat a lipsit din lotul trupei lui Eugen Neagoe din partida cu CFR Cluj, scor 2-0, însă a revenit la alb-albaștrii pentru deplasarea de la București. Soția fotbalistului croat, care urma să aducă pe lume un copil, a avut probleme cu sarcina. Din păcate pentru mijlocașul oltenilor, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bebelușul nu a putut fi salvat.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: