Neagoe atacă arbitrajul de la meciul cu FCSB

Eugen Neagoe se arată încrezător după meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1. Tehnicianul oltenilor atacă arbitrajul deoarece Edjouma s-a aflat pe teren după meciul „roș-albaștrilor” cu FC Voluntari.

Eugen Neagoe este supărat pe arbitraj deoarece Edjouma s-a aflat în continuare pe teren după meciul „roș-albaștrilor” cu FC Voluntari și a mai adăugat că nu se dă cartonaș roșu pentru faze precum faultul lui Basilio Ndong, susținând că Adrian Cojocaru „inventează regulamente”. „Am început jocul foarte prost în primul minut, am pierdut mingea și nu trebuia să facem această greșeală. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, au fost optimiști, au avut încredere în ei. FCSB este o echipă reactivă, știam acest lucru, nu voiam să intrăm în jocul lor, dar din păcate asta s-a întâmplat. Acest rezultat de egalitate mi se pare corect, îi felicit pe băieți pentru agresivitate și atitudine. A trebuit să alergăm pentru goluri, nu mi-am dorit acest lucru la începutul meciului, știam că o să facă pressing în primele minute. Edjouma nu trebuia să fie pe teren în această seară, am fi putut pleca cu cele trei puncte astă seară, dar acest rezultat reflectă realitatea din teren. Noi inventăm regulamente, dacă vrem dăm roșu. Acest fault nu a fost de roșu. I-am zis (n.r. – arbitrului Adrian Cojocaru) «Ce ești așa disperat să dai roșu?»”, a explicat Eugen Neagoe.

În ciuda acestor nemulțumiri, antrenorul s-a declarat satisfăcut cu atitudinea pozitivă de care au dat dovadă jucătorii, deși au început meciul foarte prost.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: