Încă un egal în meciurile de pregătire cu un adversar din Liga 3

ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat în ultimul test susținut în perioada de pregătire cu formația de Liga 3 CSM Reșița, scor 1-1. Acesta a fost ultimul meci pe care echipa pregătită de Călin Cojocaru la susținut înaintea jocului oficial cu Metaloglobus de săptămâna viitoare.

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat sâmbătă seria jocurilor amicale din pauza competițională de iarnă. Toți adversarii întâlniți în această perioadă au provenit din eșaloane inferioare, Liga 3 și Liga 4, echipa neavând nici un adversar din Liga 2, acolo unde joacă sau chiar de Liga 1 cum au avut alte formații din eșalonul doi. Cele mai redutabile echipe cu care s-au confruntat elevii lui Cojocaru în acest interval au fost cele întâlnite în primul și ultimul test, când s-au duelat cu liderul din Seria a 9-a, respectiv Seria a 8-a a Ligii 3.  După 2-2, pe data de 27 ianuarie, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, cu Corvinul Hunedoara, echipa pregătită de Călin Cojocaru a remizat sâmbătă cu CSM Reșița, scor 1-1, pe terenul sintetic de lângă stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița.

Reșițenii au deschis scorul în minutul 16, prin Ștefan Bărboianu, care a trimis puternic balonul, din liberă, de la 22 de metri, în vinclu. Egalarea a venit tot din lovitură liberă, în minutul 39, când Florin Răsdan l-a surprins pe portarul Cristian Zimmermann.  Până la final nu s-a mai înscris și ACS Viitorul a încheiat seria amicalelor cu cinci victorii și trei remize. Conform liga2.ro, între primul și ultimul amical, echipa a mai întâlnit Viitorul Șimian (3-3 și 2-0), CSO Filiași (4-1), CSM Lugoj (5-4), Viitorul Dăești (2-1) și Flacăra Horezu (4-0).

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: