UCB Târgu Jiu a pierdut pe terenul liderului

UCB Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în week-end pe terenul liderului, CS U Cluj Napoca. Handbaliștii gorjeni au avut numeroase absențe în loc, ceea ce explică proporția scorului la care au pierdut.

Universitarii gorjeni de la UCB Târgu Jiu au cedat în cel de-al treilea meci din play-off, de această dată în fața liderului din play-off. Gorjenii recunosc că nu au fost în cea mai bună formă și au avut și mulți absenți la acest meci. „Având în vedere, absența a 5 dintre jucătorii importanți, accidentați (Mazilu și Ghișe) sau indisponibili (Rădulescu, Marin și Mladin), precum și prestația slabă, per ansamblu, în meciul de azi, handbaliștii noștri au fost învinși cu scorul de 44-29 (24-13) de către liderul la zi, CS U Cluj-Napoca, în a treia etapă a play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor”, au explicat oficialii clubului universitar care laudă prestația din prima repriză a tuturor juniorilor aflați în lotul primei echipe: Andronache, Predan, Benegui, Berculescu, Papp și Bondoc.

Pentru handbaliștii din Târgu Jiu urmează acum în campionat partida de pe teren propriu de duminică, 26 februarie de Sala Sporturilor din Târgu Jiu, împotriva echipei CSM Făgăraș.

Până atunci, marți, 21 februarie la sediul FRH, va avea loc tragerea la sorți din optimile de finală ale Cupei României.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: