Legiunea străină domină achizițiile de la ACS Viitorul Târgu Jiu

Campania de transferuri din această iarnă de la ACS Viitorul Târgu Jiu este dominată de jucători străini. Călin Cojocaru a făcut același lucru și la Pandurii Târgu Jiu unde a adus numeroși jucători străini prin intermediul unor impresari străini cu care a colaborat. 

Unul dintre străinii aduși de ACS Viitorul  Târgu Jiu este Valeryi Stepanenko. Fundașul central ucrainean, de 24 de ani, a semnat un contract cu echipa valabil până în vară. Stepanenko a evoluat la echipe precum Kalev Talinn (Estonia - 31 de meciuri) , FK Maktaraal (Kazahstan - 24 de meciuri) , Obolon Kiev (7 meciuri și un gol) și FC Sfîntul Gheorghe (Moldova - 10 jocuri și o Cupă a Moldovei în palmares).

La capitolul transferuri de jucători străini este inclus și francezul Philippe Nsiah. Vârful de 28 de ani, născut la Paris, va evolua la Târgu Jiu tot până în vară. Fost jucător și la Pandurii în Liga 2, Nsiah are și 11 partide și un gol la nivelul Ligii întâi, pentru Academica Clinceni, și alte 11 reușite în 38 de jocuri pentru Pandurii, Daco-Getica, Clinceni și Chiajna la nivelul ligii a doua.

Cel de-al treilea jucător din legiunea de străini transferați de ACS Viitorul Charles Acolatse. Tgolezul în vârstă de 27 de ani este deja familiarizat cu România, fiind la al șaptelea club la care va evolua în campionatele românești. Acesta evoluează pe postul de mijlocaș central și a semnat cu actuala echipă tot până în vară. Jucătorul are 58 de meciuri la nivelul ligii secunde, plus 10 partide în prima ligă, în tricoul celor de la Juventus București.

La capitolul nou veniți, ultimul transfer perfectat este cel al fiului antrenorului Cojocaru, Raul Cojocaru. Fundașul în vârstă de 20 de ani vine de la Viitorul Dăești, fosta echipă antrenată de Călin Cojocaru el jucând anterior și la Pandurii, când era antrenată tot de tatăl său.

Galerie foto


Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: