CS Universitatea Craiova vine la Târgu Jiu la început de retur

Echipa de handbal a UCB Târgu Jiu a încheiat turul pe podiumul Seriei C a Diviziei A și se află în Obiectiv. Gorjenii vor debuta în retur duminică dar nu vor avea un meci ușor pentru că la Târgu Jiu vine Universitatea Craiova.

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu se află în obiectiv la final de tur și încep a doua parte a campionatului cu gândul la o victorie. În ultimul meci din tur gorjenii s-au impus în meciul cu Unirea Sânnicolau Mare, scor 32-28, și vor să nu piardă nici acest joc din etapa a 8-a. Antrenorul formației universitare consideră foarte importantă o victorie în meciul cu studenții de la Universitatea Craiova. „Duminică avem un meci foarte greu, tot acasă. Este un meci care pare decisiv pentru obiectivul pe care ni l-am propus”, a spus la Accent Tv antrenorul Adi Gorun care a remarcat faptul că jucătorii săi sunt mult mai motivați pentru performanță: „Motivația în rândul sportivilor este mult mai bună ca în ultimii ani. Am reușit să-i capacităm din punct de vedere psihic să-și dorească victoria. Nu există neapărat motivația financiară extrinsecă, cât motivația intrinsecă. Avem un lot de jucători compus din foarte mulți localnici, și asta se vede, pentru că joacă cu sufletul. Avem și jucători cu mare experiență, dar și foarte tineri pentru că sunt zece juniori în lot”.

Meciul dintre UCB Târgu Jiu și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 14:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: