FC U Craiova a confirmat discuțiile cu un nou antrenor

Walter Zenga, antrenorul italian în vârstă de 62 de ani, ar putea reveni pe banca unei echipe din România, la FC U Craiova. Oltenii au rămas fără antrenor, după plecarea lui Marius Croitoru, iar patronul Adrian Mititelu nu a găsit încă un înlocuitor.

Printre numele de pe lista lui Adrian Mititelu se află și Walter Zenga, fost antrenor la FCSB, în perioada 2004–2005, și la Dinamo, în 2007. În România, italianul a mai antrenat-o pe FC Național.

Eduard Zelgin, team manager-ul echipei FC U Craiova, a confirmat discuțiile cu Walter Zenga: "Într-adevăr, a fost o discuție cu Walter Zenga, după ce numele lui a fost propus patronului. Am luat legătura cu el pentru a stabili anumite lucruri legate de o posibilă colaborare. Walter și-a arătat disponibilitatea de a avea o discuție de principiu. Nu s-a pus în nicio secundă problema să vină cu anumite condiții legate de staff, din contră. A spus că îi este foarte ușor să lucreze cu antrenorii pe care îi avem acum, pentru că aceștia cunosc situația și jucătorii. Nu a fost nicio pretenție importantă. A fost interesat de baza de pregătire, de condiții, de obiectiv, de o durată a contractului, dar nicio secundă de staff. Ultimul lucru pe care l-a subliniat a fost salariul”.

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: