Stîngă a început prost a doua aventură la echipa lui Sarcină

După ce a lipsit doar o etapă de pe banca echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, antrenorul Florin Stângă a început a doua sa aventură la echipa lui Nicolae Sarcină. Din păcate nu a fost un redebut fericit pe banca fostei sale echipe care a pierdut meciul cu Concordia Chiajna.

Echipa patronată de Nicolae Sarcină a fost campioana schimbărilor de antrenori în sezonul trecut, lucru care a redus considerabil credibilitatea conducerii echipei și cu greu s-ar mai fi găsit un antrenor care să vină la Târgu Jiu doar pentru a mai bifa meciuri de Liga 2 în CV.

În vârstă de 44 de ani, Florin Stîngă a pregătit ACS Viitorul în nouă meciuri de Liga 2, timp în care a înregistrat patru victorii și cinci eșecuri.

Rezultatele înregistrate de ACS Viitorul Târgu Jiu cu Florin Stîngă antrenor au fost următoarele: 0-1 cu CSC Dumbrăvița, 0-2 la Poli Iași, 2-0 cu Dinamo, 1-2 la Unirea Constanța, 1-0 cu CS Comunal Șelimbăr, 1-0 la Poli Timișoara, 3-2 după prelungiri la Flacăra Horezu (Liga 3) – în Turul 3 al Cupei României, 1-0 cu Progresul Spartac, 0-1 cu Dinamo (Liga 2) – în Play-off-ul Cupei României și 1-2 la Oțelul Galați.

Înainte de ACS Viitorul, ultimele două experiențe ale lui Florin Stîngă au fost la Academica Clinceni (Liga 1), pentru doar două meciuri, și Astra, echipa retrogradată recent la Liga 4.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: