Echipele din Rovinari și Turceni sunt neînvinse în Liga 4

Liga 4 Gorj merge mai departe cu două formații care au maximum de puncte, după ce a treia, Pandurii Târgu Jiu, s-a retras din campionat. Astfel, Liga 4 Gorj va merge mai departe du două echipe mai puțin, după ce și Petrolul Bustuchin s-a retras înainte de startul sezonului.

Pandurii Târgu Jiu a abandonat și Liga 4 după ce în vară echipa fanion a Gorjului se retrăgea din Liga 3 din cauza problemelor cu transferurile de jucători. Urmează acum ca AJF Gorj să oficializeze retragerea și să decidă cum va continua campionatul, pentru că două echipe nu vor avea meci programat în fiecare etapă.

Pandurii avea maxim de puncte, la fel ca și formațiile din Rovinari și Turceni, dar un meci mai puțin disputat, în campionat gorjenii înregistrând doar victorii.

Liderul campionatului, Jiul Rovinari, s-a impus în ultima etapă cu scorul de 4-1 în meciul cu Petrolul Țicleni iar fost campioană, CSO Turceni, a reușit scorul etapei cu un 6-0 administrat satelitului celor de la Gilortul Cărbunești.

CSO Turceni și Jiul Rovinari au obținut succese concludente și în această rundă și s-au detașat de pluton. Au fost din nou meciuri cu multe goluri și la Liga 5, acolo unde Ştiința Godinești rămâne singura echipă neînvinsă din cele două serii. Minerul Motru a fost singura echipă care s-a impus în deplasare în această etapă, scor 2-0 cu Internațional Bălești în celelalte două jocuri ale etapei fiind înregistrate rezultate de egalitate. Două dintre echipele din Liga 4 au stat, Minerul II Mătăsari fiind anunțată cu o zi înainte de meci că nu trebuie să se mai deplaseze la Târgu Jiu pentru meciul cu Pandurii.

Rezultatele etapei a 7-a

CSO Turceni - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 6 – 0

Jiul Rovinari - Petrolul Țicleni 4 – 1

Unirea Țînțăreni - Vulturii Fărcășești 0 – 0

Internațional Bălești - Minerul Motru 0 – 2

AS Jupânești - Viitorul Negomir 1 – 1

Pandurii Târgu Jiu – Minerul II Mătăsari - nu s-a disputat

Petrolul Stoina  - a stat

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: