Au refuzat să joace pe ”Ion Oblemenco” în cupă

CS Ocna Mureș este una dintre echipele surpriză ale acestei ediții a Cupei României. Formația care va juca cu Universitatea Craiova și-a ales locația unde va disputa următorul meci din faza grupelor, pe care trebuie să-l organizeze, având în vedere că este clasata mai slab în sezonul trecut.

Trupa din Alba întâlnește în etapa a 2-a a Grupei D prim-divizionara Universitatea Craiova, iar meciul este programat, conform site-ului FRF, în data de 9 noiembrie, de la ora 17:00. Cum în Ocna Mureș nu există un stadion care să poată organiza un meci în nocturnă, echipa antrenată de Dan Roman trebuie să caute o altă arenă unde să joace ”acasă”, una care să îndeplinească cerințele federației și ale deținătorilor de drepturi TV.

Celor de la CS Ocna Mureș li s-a propus de către oficialii Universității Craiova ca meciul să se joace pe terenul lor, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, însă nu au fost de acord.

Conducerea clubului din Liga 3 a optat, potrivit Ziarul Unirea, pentru stadionul Minerul din Zlatna, singurul din județul Alba care dispune de o instalație de iluminat la standarde ridicate.

Vizualizări: 2,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: