Costel Gâlcă e nemulţumit de jocul Universităţii Craiova! 

După două săptămâni de pregătire şi două meciuri amicale, Costel Gâlcă nu este deloc satisfăcut de jocul Universităţii Craiova. Lotul este practic acelaşi, iar unicul jucător sosit, Carlos Mora, are probleme de adaptare, evoluţiile sale nefiind deloc convingătoare. 

Antrenorul Costel Gâlcă a tras un semnal de alarmă şi a recunoscut că jocul Universităţii Craiova suferă pe ambele faze şi nu mai are mult timp la dispoziţie pentru a-l regla.

Chiar dacă a câştigat cu 1-0, Ştiinţa a fost dominată net de Legia Varşovia, echipă care a ratat cu nemiluita, iar oltenii au punctat printr-un şut de la mare distanţă al lui Căpăţână.

Cu o zi mai devreme, cei de la Pafos au învins Universitatea Craiova cu 2-1, ciprioţii fiind net superiori în prima repriză.

Costel Gâlcă a vorbit şi despre posibilii adversari ai Universităţii Craiova din turul 2 preliminar al Conference League, fază în care oltenii se vor duela cu învinsa dintre Botev Plovdiv şi Maribor, duel din primul tur preliminar al Europa League.

„Suntem în pregătire, dar nu sunt mulţumit de jocul echipei, bineînţeles că mai avem mult de lucrat. Cu Legia a fost o victorie muncită, să nu uităm că am pierdut cu Pafos. E prea devreme să am o concluzie concretă asupra echipei. Toţi băieţii sunt foarte implicaţi, de aceea le-a şi fost greu la aceste meciuri, mai avem o săptămână şi meciuri amicale.

Trebuie neapărat să îmbunătăţim jocul echipei, mai avem mult de lucrat, şi în atac şi în apărare. Botev Plovdiv şi Maribor sunt echipe bune, sunt de luat în considerare, cred că în principiu Maribor este favorită, dar şi Botev a progresat în ultimii ani, este echipă solidă” a declarat Costel Gâlcă.

În cele două jocuri de verificare din stagiul în Austria, Universitatea Craiova a câştigat cu 1-0 contra formaţia Legia Varşovia şi a fost învinsă cu 2-1 de formaţia cipriotă Pafos.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: