Colegiul Tehnic Motru, reabilitat și dotat cu bani europeni

Colegiul Tehnic Motru va intra în reabilitare și va fi dotat cu tot ce este necesar. Investiția va fi realizată cu fonduri europene și ar trebui să fie gata în 18 luni. Autoritățile locale anunță firmele care doresc să facă lucrarea că pot participa la licitație.

Investiția se ridică la aproximativ 8.700.000 de lei, bani din care va fi reabilitat Colegiul Tehnic Motru, dar și dotat cu cele necesare pentru un învățământ la standarde europene.

”Se va reabilita infrastructura Colegiului Tehnic Motru cu intervenții la sălile de clasă, cantină, sala de festivități, atelier, dar și la căminul elevilor. Valoarea totală a lucrărilor cu finanțare nerambursabilă prin POR 2014-2020 este de peste 8.700.000 de lei cu TVA, iar termenul de execuție este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Constructorul care va câștiga licitația poate demara imediat lucrările pentru că au fost deja obținute toate avizele și autorizațiile necesare”, a precizat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Autoritățile locale din Motru încurajează firmele să participe la licitație și dau asigurări că nu vor fi probleme cu plata lucrărilor. ”UAT Motru anunță toți operatorii economici că a lansat în SEAP achiziția lucrărilor de reabilitare a Colegiului Tehnic Motru. Având în vedere că lucrările sunt finanțate prin fonduri europene, asigurăm operatorii economici interesați să execute această investiție că plata lucrărilor executate se va realiza într-un ritm care să permită derularea optimă a acestora”, a mai precizat Cosmin Morega.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: