Primarii se plâng de costul uriaș al utilităților

Primarii din Gorj speră la plafonarea prețurilor la utilități. Acest lucru s-ar putea întâmpla după formarea unui guvern cu drepturi depline.  Edilul din Bălești, Mădălin Ungureanu, spune că nu este normal să plătești peste 8 lei pe un metru cub de gaze, considerând acest lucru ca fiind inadmisibil.

”Nu există altă variantă în momentul de față decât intrarea PSD-ului la guvernare și implementarea măsurilor pentru bunul mers al țării. Trebuie să se găsească soluții. Este inadmisibil să plătești 8 lei pe metru cub pe gaze. Se vorbește doar de scumpiri. Unde vom ajunge? S-a vorbit despre acea plafonare care a venit destul de târziu, dar e bine și acum. Nu este normal ca într-o țară europeană să dai la un copil o alocație sub 50 de euro”, a spus Mădălin Ungureanu, la Radio Infinit.

Problema legată de majorarea prețurilor a fost adusă în discuție de primarul din Arcani Aristică Coiculescu. Acesta este de părere că un guvern format din PNL-PSD poate asigura o stabilitate.

”Important este ca această guvernare să ne asigure tuturor o stabilitate și să dăm drumul la treabă pentru a ne putea dezvolta. Avantajele acestei alianțe pot fi unele serioase, ținând cont de majoritatea parlamentară. Este vorba despre reforme, proiecte și stabilitate. Așteptările sunt mari din partea tuturor, dar dacă se iau niște măsuri serioase, vor putea fi făcute majorări la pensii, salarii și alocații”,a spus Coiculescu.  

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: